EuroTrailer

Intet billede sat

Alle Euro-trailere er baseret på ny-udviklede gennemtænkte detaljer og afprøvede løsninger, der tilsammen sikrer dig det optimale udbytte af Euro-traileren til et utal af forskellige opgaver.

Da Euro-traileren var på tegnebordet, lød opgaven til fabrikkens tegnestue på at skabe en fleksibel, slidstærk og trafiksikker trailer til både private og professionelle.

Resultatet blev en overbevisende trailer, der med sit gennemtænkte design kan anvendes til mange forskellige opgaver.

Basis for Euro-traileren blev et kraftigt V-chassis med gennemgående vanger i C-profil af varmgalvaniseret stål. Det er en af de mest robuste konstruktioner, der kendes, og var derfor det oplagte valg til Euro-traileren. EURO-trailer.dk A/S har forsynet denne konstruktion med en nyudviklet kobling, der er specielt udviklet til konstruktionen og ikke omvendt. Resultatet er en mere stabil og velafbalanceret trailer. Siderne består af varmgalvaniserede stålplader og bunden er fremstillet af en 12 mm »Crown« karrosseri plade. Det er med til at sikre en meget stor slidstyrke, der gør Euro-traileren i stand til at holde til det daglige brug i mange år